Tots els pobles

Tel: 00852-97929616

Correu electrònic: [email protected]

Mercats i indústries

PIGMENTS DE COLOR PER A LES INDÚSTRIES DE PINTURA I REVESTIMENT

ELS PIGMENTS D'ALT RENDIMENT SOTA LA MARCA CLAYDE® SÓN DESENVOLUPATS ESPECÍFICAMENT PER A LES INDÚSTRIES DE PINTURA I REVESTIMENT I CUMPLIM ELS REQUISITS DE MÀXIMA QUALITAT.

20190403093821379

Els pigments CLAYDE® han estat ben ocupats a la indústria de la pintura i el recobriment durant molts anys.

Diverses aplicacions com ara emulsió, pintures decoratives, industrials, recobriments en pols, recobriments en bobina, recobriments per a automoció, protecció contra la corrosió de fustes i recobriments per a mobles.

Per a la indústria de la pintura i el recobriment, la qualitat del pigment requerida és molt superior a la d'altres indústries. Així doncs, ZhongLong ha desenvolupat una línia de productes especial per satisfer els requisits d’alta qualitat. S'utilitza principalment per a pigments específics i d'alt rendiment en els mercats amb els més rendibles.

El nostre departament tècnic proporciona assistència tècnica a tot el món en els camps de les aplicacions de la indústria de la pintura i el recobriment.

ZhongLong treballa estretament amb els clients per entendre els seus requisits específics per proporcionar solucions personalitzades.