Tots els pobles

Tel: 00852-97929616

Correu electrònic: [email protected]

Ultramarins

Blau ultramarí és un pigment inorgànic el color del qual ha estat classificat com a Pigment Blau 29 / CI 77007 pel Sistema d'índex de color. Químicament és un sulfosilicat d’alumini sòdic. Aquest pigment és la forma sintètica d’un mineral anomenat lazurita.

El blau ultramarí té un to blau vermellós net i brillant. Això fa que Ultramarine Blue sigui diferent de qualsevol altre pigment blau del mercat i, per aquest fet, sigui molt atractiu.

A més d’aquest matís blau vermellós molt específic, el blau ultramarí és un excel·lent corrector blanc que neutralitza els tons groguencs. Aquest efecte blanquejador és molt apreciat en molts camps d’aplicació.
20190403102322984 副本 副本

Violeta ultramarí és un pigment inorgànic el color del qual ha estat classificat com a pigment violeta 15 / CI 77007 pel sistema d'índex de color. Químicament és un sulfosilicat de sodi i alumini.

El violeta ultramarí proporciona un to violeta molt específic molt apreciat per la seva brillantor. La seva eficàcia com a corrector blanc també s’utilitza molt per neutralitzar el groguenc d’alguns plàstics i recobriments.